INFORMACIÓ COVID-19

Com a president del CB Cambrils i en una temporada que tot just comença amb molts interrogants, des del Club obrim aquest apartat per informar-vos d'actuacions que vagin sorgint a causa del COVID-19 relacionades amb el club i poder accedir a la documentació i que pugueu consultar. Demanar-vos també una mica de paciència que degut aquesta pandèmia Ajuntament, Federació, club i famílies ens anem adaptant cada dia que passa amb noves informacions.
Qualsevol consulta que tingueu no dubteu en comunicar-nos-ho que intentarem aclarir-ho. Els canals per a fer-ho ja els coneixeu, a través del correu electrònic cbcambrils@hotmail.com, al grup de whatsapp de cada equip, o directament amb els coordinadors o amb mi mateix ens tindreu a la vostra disposició per al que calgui.
Animar-vos a començar una temporada que no serà fàcil amb seny i seguint totes les recomanacions que se'ns indiquin, tant els jugadors i jugadores, com les famílies i el club.

Ànims i cuideu-vos.

Francesc X. Canaldas
President del CB Cambrils

DOCUMENTS

13-04-2021 MESURES ANTICOVID PER A LA COMPETICIO LA SALLE CAMBRILS

13-04-2021 MESURES ANTICOVID PER A LA COMPETICIO AL PAVELLO MUNICIPAL DE CAMBRILS

14-10-2020 COMUNICAT AJORNAMENT COMPETICIONS

COMUNICAT FCBQ

PROTOCOL D'ACTUACIÓ I CAS DE POSITIU DEL CB CAMBRILS

DECLARACIÓ RESPONSABLE D’ACCEPTACIÓ DE CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ, OBLIGACIÓ D’INFORMACIÓ I CONSENTIMENT INFORMAT, PER A PARTICIPAR EN ACTIVITATS ESPORTIVES

MESURES A SEGUIR PER UN ENTRENAMENT SEGUR